За нас

IMG_2215Козметичен център “Beauty” в град Велико Търново,е създаден в началото на месец март 2003 година. Вече 10 години младият и амбициозен екип, положил началото на най-големият център за красота във Велико Търново продължава да утвърждава и налага марката на качество,прецизност и грижа към клиента.

За да реализираме най-актуалните и успешни терапии за лице и тяло,ние специалистите от център “Beauty”,залагаме на лидерите в професионалната козметика марки: Guinot, Thalion, Plazan, Keenwell,  органична козметика Phyt’s, Darphin, Babor, Ingrid Millet, Maria Galland.

В съзвучие с развитието на световните технологии и разработки в сферата на козметиката и дерматологията при нас се прилагат най-новите и ефективни терапии.

В козметичен център “Beauty” работят високо квалифицирани специалисти – кинезитерапевти и рехабилитатори. Ние сме пряко свързани с грижата за красота,здраве и хармония. Партнираме си с професионални фризьори и маникюристи. В името на екипната работа и усъвършенстването ни,посещаваме множество семинари и обучения, както у нас, така и в страни като Франция, Италия и Белгия.