Лице

IMG_4028

НОВО!
Green Peel – класика ,ефективност и немска прецизност !
PQ age
–  пилинг ново поколение с мощен лифтинг ефект. Прилага се целогодишно.

 

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ с продукти на:

  • Natura Bisse
  • Maria Galland
  • Medik8

ЛАЗЕРНО ПОДМЛАДЯВАНЕ

ELLOS SYNERON– Лазер Елос е биполярен радиочестотен , високотехнологичен апарат за решаване на редица кожни проблеми – акне, белези и пигментни петна и капиляри- SRА, розацеа, подмладяване на кожата – повдигане и стягане на лицев контур – ST.

 

Химичен пилинг с комбинации от органични киселини според нуждата на кожата.
Лечение на акне – След консултация с лекар се назначават процедури за въздействие със салицилова киселина и нужната домашна употреба.
Масаж на лице
Лазерно подмладяване и стягане

 

РЕВОЛЮЦИОНЕН ПИЛИНГ ЗА ЛИФТИНГ НА ЛИЦЕ И ШИЯ – PQ

PQ Age е нов подход в неинванзивната тъканна регенерация. Гарантира незабавен стягащ и лифтинг ефект и е комбинация от трихлороцетна киселина, коензим Q10 и коджикова киселина.
PQ Age може да се използва целогодишно!
Резултати:
­- лифтинг ефект
­- антивирусно и антибактериално действие
­- бърз ефект
­- без болка
­- без травма от убождане

БОТОКС И ФИЛЪРИ

Ботокс, Филър – попълване на устни, бръчки, Мезотерапия Мезотерапията е нова техника, разработена от френския лекар Мишел Пистор. При нея неболезнено се инжектират интра- или субдермално минимални дози различни „коктейли” от витамини, медикаменти или антицелулитни продукти, които действат директно върху кожата или върху подкожната мастна тъкан. Различните „коктейли” имат за цел изглаждане, подобряване храненето и текстурата на кожата, стягане и антицелулитен ефект. Процедурата е лека, неболезнена, не е необходимо отсъствие от работа, с добра поносимост и трайни резултати, минимални странични ефекти /лек оток, локализирани синини/, с комплексен механизъм и локално действие на инжектираните продукти. Прави се четири пъти, с до две седмици време между процедурите и след това поддръжка по една годишно. Работи се с качествени продукти на лицензирани фирми.

Един от утвърдените дерматолози в България д-р Емил Бърдаров, дава при нас в център “Beauty”, дерматологични консултации , и също така под негово ръководство се извършват инжектиране на ботокс, хиалуронова киселина,работи се мезотерапия на лице и тяло, лазерно подмладяване, обработка на капиляри, стрии и пигментации.

 

Премахване на дълбоки бръчки и белези от акне – WRA Третиране на акне – AC Laser