Тяло

IMG_4033

Освен грижа за лице,деколте и бюст , ние Beauty-специалистите предлагаме процедури за моделиране и оформяне на тялото,с двете най-мощни оръжия в борбата с целулита.

ТЕРАПИИ ЗА ТЯЛО

ПРОЦЕДУРИ С АПАРАТИ ЗА МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО:

LPG- CELLU M6-Революционната техника на LPG масажа – ефективно разработена във Франция от Louis Paul Guitay (LPG) и станала абсолютен хит в цяла Европа. За да имате желаното красиво и изваяно тяло и да се отървете от целулита и да се радвате на красиви и гладки бедра и седалище, срещу “портокаловата кожа ” LPG антицелулитен масаж с последно поколение апарат Cellu M6. Продължителност на масажа – около 45 минути.

IMPACT – Иновационната терапия ‘естетична кавитация’. Тази НЕИНВАЗИВНА ЛИПОСУКЦИЯ е процедура, която се извършва с апарата ‘СОРИСА Импакт’ – испанска марка отдавна доказала се на световния пазар. Неинвазивният, безболезнен метод, осигурява видими резултати още след първата процедура.

PRESSOR – Пресотерапията е терапевтичен метод широко използван в ангиологията , медицината и физиотерапията. Използва се както за лечение така и за профилактика на редица заболявaния. Процедурата активира пасивната част на кръвообръщението ( вените и лимфната система). Апарата има възможност за измерване на кръвното налягане и проследяване на измененията му по време на терапия.

DERMOHEAT – Радиочестотен (RF) уред, който генерира топлина в дълбочина. Спомага за еластичността на кожата и чрез радиопорация позволява на активните съставки да достигнат в дълбочина. DERMOHEAT се препоръчва за : Бръчки, Отпусната кожа, Целулит, Локализирана мастни натрупвания,  Белези,  Стри, и Мускулна релаксация (контрактури), Хронична болка.

 

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

Чували ли сте за SHR епилация? Това е най-иновативният и модерен подход за лазерно обезкосмяване, благодарение на който можете да се радвате на прекрасна кожа! Тази технология има много предимства спрямо по-старите методи за лазерна и фотоепилация. Тя е безболезнена, дълготрайна, безопасна и най-готиното – може да се прилага и през лятото! Още по-впечатляващото е, че с SHR епилацията със системата Alma laser се повлияват дори и по-русите косъмчета! Това е истинска революция, от която могат да се възползват и по-светлите дами. Единственото условие е косъмът да не е напълно бял, а да има поне малко меланин. SHR епилацията е и безболезнена. Дори нещо повече – тя е изключително приятна! Често този метод е сравняван с масаж с топли камъни. Така е заради лекото загряване, което се усеща и интензивните движения на специалиста. Не знаем за вас, но ние отдавна копнеем за подобно решение на проблема с обезкосмяването!

Това, което отличава SHR епилацията с Alma laser от останалите подобни методи, е революционният подход на действие, използващ предимствата на пулсовата светлина. Няма да се впускаме в сложни обяснение, само ще ви кажем, че лазерът доставя големи количества енергия, но с нисък интензитет. Това означава, че космения фоликул се нагрява постепенно до необходимата температура, а не изведнъж, както е при останалите подобни методи. По този начин се предотвратява болката и рискът от изгаряния и белези!

Не на последно място – резултатите с SHR епилацията са бързи! От 10 до 16 дни след първата процедура те вече са видими. А само с 2 процедури ще се радвате на гладка кожа, при това за дълго! Но тъй като растежът на косъма може да бъде повлиян само, когато той е в активната си фаза, са необходими около 6 процедури за максимално добър и дълготраен ефект.

ALMA BEAUTY REMOVE
Върхова технология в лазерната епилация

Жени:

Горна устна                                                                                                      30 лв.
Брадичка                                                                                                          45 лв.
Вежди                                                                                                               35 лв.
Скули                                                                                                                35 лв.
Шия                                                                                                                   70 лв.
Бузи                                                                                                                   65 лв.
Бакенбарди                                                                                                       40 лв.
Ареоли                                                                                                              50 лв.
Мишници                                                                                                         60 лв.
Коремна линия                                                                                                90 лв.
Корем                                                                                                              165 лв.
Линия бикини                                                                                                70 лв.
Интимна зона                                                                                                130 лв.
½ ръце                                                                                                             135лв.
Цели ръце                                                                                                       210 лв.
Подбедрица                                                                                                    230 лв.
Бедра                                                                                                               250 лв.
Цели крака                                                                                                     450 лв.
Горна устна + брадичка                                                                                  55 лв.
Интимна зона + мишници                                                                             170 лв.
Цели крака + интимна зона                                                                           530 лв.

Мъже:

Скули                                                                                                                40 лв.
Врат                                                                                                                  50 лв.
Шия + линия брада                                                                                         80 лв.
Мишници                                                                                                         70 лв.
Рамене                                                                                                            110 лв.
Гръб                                                                                                                200 лв
Гърди                                                                                                              170 лв.
Интимна зона                                                                                                 260 лв.
½ ръце                                                                                                            165 лв.
Цели ръце                                                                                                       275 лв.
Подбедрици                                                                                                   300 лв.
Цели крака                                                                                                     500 лв.

 

 

Избелващи процедури

Микродермабразио – Средно дълбок, механичен пилийнг, приложим при белези, петна, широки пори.

Емзимарин – Обновяваща терапия за всеки сезон. Активните съставки са растителни екстракти от папая и ананас.

Beaute neuve – Избелване на повърхностни петна, фотоостаряване, блясък с помощта на плодови киселини и витамин С.

Избелващ кит – Нано систем –  Нови съвременни технологии, при които активния серум е разбит на наночастици. Така навлиза в дермата и има по-ефективен резултат.

Химичен пилинг (козметичен) – Повърхностен до средно дълбок химичен полинг. Серията от химичен пилинг лекува акне, фотоостаряване, възрастови пигментации по ръцете и лицето.

Мезотерапия Skinesse – Ефективни и иновативни стерилни мезо-коктейли за хиперпигментация, мелазма, слънчеви изгаряния, старчески петна, оцветявания, акне марки. Резултата от Skinesse е видим след първата сесия.

 

АЗИАТСКИ  МАСАЖ

Комбинацията от Тайландси и други видове Азиатски масажни техники за по-добра мускулна релаксация и премахване на напрежението. Представлява точков масаж с мануална терапия. Шиацу е една от най-древните точкови терапии, която влияе успокояващо върху централната и периферна нервна система.

АНТИЦЕЛУЛИТЕН  МАСАЖ

С антицелулитните масажи постигаме ефект на по-гладка, по-стегната и тонизирана кожа. Намалява ефекта на портокалова кожа. Използваме масажни продукти за цялото тяло /без бюст и лице/ без отмиване. Имат загряващ ефект, който се дължи на растителните екстракти и се активира чрез ръчния масаж.

Съдържа се канела, кофеин, смокиня, български люти чушки в комбинация с патентования антицелулитен комплекс ADIPOSLIM+ADIPOLES, който действа директно в мастните депа. Маслото спомага за активизиране  на кръвообръщението и подпомага отслабващите процеси, въздейства на мастните натрупвания.

Използваме и 4D моделиращ и вибриращ гел с иновативни съставки с подобно на ултразвук въздействие, свойствата на PHYTOSONIC дават възможност да се постига отслабване не само на клетъчно, но и на тъканно ниво.

 

АНТИ – СТРЕС” ТЕРАПИЯ

С ЦВЕТЯТА НА ДОКТОР БАХ ЗА ЖИВОТ ИЗПЪЛНЕН С ХАРМОНИЯ

            Анти –стрес терапията с продуктите от избрани цветя на доктор Бах е симбиоза от похвати от различни масажни техники за постигане на пълно отпускане и душевен мир. Тялото релаксира, подобрява възприятиятя на сетивата, облекчава чувството за тревожност и страх, укрепва нервната система и възстановява спокойния сън. Този холистичен масаж действа ободряващо и оздравяващо на организма, като оставя неповторимо усещане за утринна свежест и благодат.

ПОДГОТВЕТЕ СЕ ЗА ПЪТЕШЕСТВИЕ…….

 1. Преди всяка процедура се приема вода с 4 капки от елексира „Анти-стрес”
 2. Разпръсква се аромат „Харомния”
 3. На ходилата се поставят топли компреси
 4. Масажът е комбинация от различни масажни техники /Шиацу, Шведски масаж, Лимфодренажен масаж, Рефлексотерапия/ в присъствието на ароматите на етерични масла от невен, индрише, арган, слънчоглед, лавандула, лешник, маслина и др.

Тези есенции са открити от английския лекар д-р Бах през 1930г. Употребяват се под формата на цветни елексири и се приемат директно разтворени във вода или напитка /чай, кафе или сок/. Акумулираната енергия от слънцето в цветовете на растенията прониква в нашето енергийно поле и води до хармонизиране и уравновесяване на емоционалното състояние. Не се допуска използването на никакви оцветители или ГМО. Готовите продукти не съдържат парабени и синтетични парфюми и аромати. Д-р Бах е групирал 38 единични цветни елексира в седем раздела:

 • Страхове и несигурност
 • Съмнение и неувереност
 • Липса на интерес
 • Самотност и затвореност
 • Уязвимост /свръх чувствителност/
 • Мъка – депресия
 • Трудност във взаимоотношенията

Биоелексирите са сертифицирани от Екосерт. Всяко шишенце съдържа 20 мл. еликсир, някои от тях съществуват на спрей 10 мл. /Анти-стрес, шок и паника/. Цветните есенции балансират емоционалното състояние и организма се запазва здрав и устойчив срещу болестите.

ТАИТИ   МАСАЖ – ЗА   ЖЕНИ

            Предлагаме Ви специални техники от остров Таити, които отпускат и релаксират тялото. Последователността на масажа е следният:

 1. На ходилата поставяме топли компреси, напоени с есенциални масла
 2. На цялото тяло се прави четков масаж, който стимулира повърхностния слой на кожата.
 3. В самия масаж се работи с предмишница и цели длани. Използват се техники от Шиацу – за освобождаване зоните на физическо и емоционално напрежение. Стречингът спомага за отстраняването на мускулните обтягания и премахва схващанията. Енергията на масажиста допринася за цялостния баланс в тялото. Работим от пръстчето на краката до косъма на главата.

ВЪЗСТАНОВИТЕЛНА ТЕРАПИЯ

             Работим върху онази част от тялото, която има нужда /ръка, крак, глава, корем и т.н./  В зависимост от проблема използваме различни техники и похвати, като Рейки, Шиащу, Рефлексотерапия, Стречинг и др., където клиента е облечен и неизползваме етерични масла. Целта е да се отнеме болката, да се успокои нервната система. Извършват се няколко поредни процедури до окончателното премахване на проблема.

ПИЛИНГ И МАСАЖ

            Комбинацията на пилинг и масаж е изключително приятна процедура, при която първо се прави пилинг за почистване и отстраняване на мъртвите клетки на цялото тяло. Имаме различни видове солеви, захарни, билкови, плодови, минерални пилинги. Използваме ги според типа кожа и предпочитанието на клиента. Всички се измиват и се пристъпва към масажа.

РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ

            Рефлексотерапията е достъпна техника за добро самочувствие. Тя картографира отраженията на всички органи  върху стъпалата и дланите. Работи се с натиск върху зоните. Болезнените места обикновено  са свързани с органи в които има проблем. Затова трябва да се третират по продължително време. Премахването на тези болезнени области и подпомагането на организма да ги разсее възстановява нормалния поток на енергията в тези места и ускорява изхвърлянето на отпадъците, след което човек се чувства освежен и по-жизнен.

 

ЕНЕРГИЙНА КРИСТАЛНА ТЕРАПИЯ

      Кристалната енергийнта терапия обединява ефекта на есенциалните масла в 100% натурална маслена база и екстракт от кристално зареден разтвор – проводник на хармонизиращи, балансиращи и зареждащи енергии.

Продуктите които използваме при терапията са следните:

1. МАСЛА

 • Кристална есенция №1 – пречистващ спрей с есенция от тамян и градински чай
 • Кристално есенциално масло №2  с авокадо и гроздови семки. Зарежда и хармонизира.
 • Кристално есенциално масло №3 за порбуждане с добавено масло от невен и здравец
 • Кристално есенциално масло №4 за земяване и вкореняване с  добавени есенциални масла  от кедър и здравец.

2. КРИСТАЛИ

 • Черен турмалин – мощен камък със заземяваща енергия. Осигурява връзка между Земята и човешкия дух и отблъсква отрицателната енергия.
 • Планински кристалл – стимулира имунната система и носи баланс на тялото. Отдава най-силната и чиста енергия точно на мястото на което тя е нужна.

3. МАСКИ

 • Минерална маска с парафинова структура. Зарежда, хармонизира и балансира. Силно въздействаща енергийна терапия в съчатание с Рейки практики ориентиран терапевт.

 

МАСАЖ С ТОПЛИ ВУЛКАНИЧНИ КАМЪНИ (HOT STONE терапия)

IMG_0475

Масажът с топли вулканични камъни, известен още като Stone therapy, представлява геотермална терапия, при която камъните се нагряват до 50оС. Тя е вдъхновена от ориенталските дисциплини за холистина, според които по продължение на тялото ни са разположени меридиани, по които протича жизнената ни енергия. Конкретно в този масаж се третират седемте енергийни центъра – така познатите чакри. Въпреки съвременната интерпретация на масажът с вулканични камъни, той е познат от древни времена, както в китайската култура, така и в терапевтичните традиции на американските индианци.

Чрез постепенно и прогресивно освобождаване на топлина към тялото, масажът се извършва в две направления:

 • Статично – упражнявайки притискания на определени точки я зони на тялото
 • Динамично – извършвайки конкретни масажни техники с камъните, приплъзвайки ги по цялото тяло

Ползите от масажа са комплексни, тъй като той влияе върху физическата и емоционална част на организма, едновременно. Най-изявените ползи са:

 • Намалява хроничните болки главно в мускулната и скелетна система
 • Балансира циркулаторната и нервна система
 • Стимулира кръвообръщението и метаболизма
 • Детоксикация на тялото
 • Понижава значително нивото на стрес
 • Довежда до дълбоко съсътояние на релаксация
 • Естетичен ефект (кожата подобрава блесъка и еластичността си, поради повишеното кръвообръщение и детоксикация).

Въпреки изразените терапевтични свойства на масажа, трябва да отбележим наякои заболявания, при които е противопоказен, тъй като повлиява върху функционирането на организма като цяло:

 •  Съдечно-съдови заболявания (диагностициране)
 •  Бъбречна и чернодробна недостатъчност
 •  Остеопороза
 •  Мигрена
 •  Епилепсия
 •  Диабет
 •  Кожни екземи и рани
 •  Бременност
 •  Деца

3 thoughts on “Тяло

 1. ionka

  zdr imam mnogo ot tezi 4erni to4ki i mnogo iskam da gi premahna .no mee iztrah posle liceto mi da ne stane na rani .kak da poztapq.

Comments are closed.