Фризьорски салон

IMG_9721

ФРИЗЬОРСТВО

управител: Емилия Моллова
тел: 062/601 666
моб:0885 873 987
работно време:
всеки ден от 9:00 до 20:00ч.

Untitled-1

 

Във фризьорския салон се работи изцяло с продуктите френската марка La Biosthetique.

Създадени в свръхмодерни лаборатории, продуктите на La Biosthetique са съобразени с най-високите дерматологични стандарти. Те се понасят изключително добре от всякакъв тип кожа и коса.

Продуктите могат да бъдат разгледани в 5 направления, което дава възможност да се работи строго индивидуално върху проблемите и нуждите на всеки един клиент.

Направления: ШАМПОАНИ, ГРИЖА ЗА ДЪЛЖИНАТА НА КОСАТА, ГРИЖА ЗА КОЖАТА НА ГЛАВАТА, АРОМАТЕРАПИЯ и ФИНИ ПРОДУКТИ.

Във фризьорския салон клиентите могат да получат консултация и да закупят най-подходящия продукт за тях. Извършват се и тестове на място за най-добър ефект от продукта за съответния тип коса.

Управителката на салона Емилия Моллова е работила в София 7 години в един от най-елитните фризьорски салони в България – “Вог Вижън” на коафьора Митко Дамов.

Колекция коси пролет/лято 2013г. от LA BIOSTHETIQUE Paris
„КОЛЕКЦИЯ НА ТВОРЕЦА”

Щом Тя се появи в стаята, светлината се изменя. Музата. Тя сияе. Неочаквано всичко се завихря около нея – не заради нещо, което казва или прави, а просто защото е самата себе си! Тя е онази липсваща частица, която свързва всичко в една цялост. Такава е Йоко Оно за Джон Ленън. Такива са супер-звездите за Уорхол – импулс да изпълва платната с цвят! Музата е онази митична сила, пораждаща изкуството: тя е вдъхновение. Музата в студио на твореца е искрата, от която пламва творческата сила. От тяхната връзка, игра, съприкосновение лумва нов огън. Желанието да обрисуваме тази особена химия ни вдъхнови за серията фотографии от следващите страници: документиране на момента, на движението, толкова специално, защото хвърля светлина върху онзи отминаващ миг – един от безброй, изтичащи всеки ден. Във всеки един от тях нашите клиенти трябва да греят – да вдъхновяват и да бъдат вдъхновявани, да творят, да са жизнени и очарователни. Така именно La Biosthetique си представя отношенията между коафьор и модел: като тези между твореца и неговата муза, който с талант и вдъхновение създава шедьоври. Именно затова наричаме новата колекция: „Колекция на твореца” – тя е вдъхновена от чара и екстравагантността на бохемския стил на живот, от творческото пространство в студиото, където всеки детайл е значим: светлина, нюанси, форми и материя. И разбира се, самите ние. Ние, които изпълваме това пространство. Които го съживяваме. С нашите идеи.

МОУДИ

moudi

Подстрижка: Вдъхновението идва от иконите на 60-те: мека, къса коса с впечатляващ бретон, различни дължини отгоре и акцент в задната част. Но всъщност истинският акцент е излъчването!

Цветове: Медено, карамел и кехлибар: хармоничната градация на нюансите в този стил придава мекота, чистота и свежест на излъчването.

Стил: Свеж, ежедневен, безгрижен – в крак с тенденциите.

 

ДЖОРДЖИНА

djordjina

Подстрижка: Свежо брит усещане. Секси, гъвкава визия. Бретонът е или прецизно дефиниран, за да подчертава лицето, или закачлив и естествен.

Цветове: Изчистена прогресия от наситени блестящи нюанси на кафявото – динамична и гъвкава като самата прическа.

Стил: Една подстрижка, много възможности: всеки ден се нуждае от собствен стил!

 

AЛЕКС

aleks

Подстрижка: Изкусително естествена: в стил бохемски Париж от 70-те. Дълга коса с меки пластове.

Цветове: Елегантно сияещи сякаш отвътре – с чувствени нюанси русо.

Стил: Излъчване на мекота и непринуденост – поезията на мига.

 

МИА

mia

Подстрижка: Изразителна и закачлива, бретонът ясно заявява себе си – непропорционален, в контраст с дългите страни, издаващи увереност и жизненост.

Цветове: Блестящи медни тонове – мед, кехлибар, роза – за да излъчва сила и хармоничност.

 

 

АЛИ

ali

Подстрижка: Андрогинна и същевременно женствена: визия, която притежава категоричност – с много прецизно дефиниран бретон.

Цветове: Сблъсък на нюанси: наситено, блестящо кафяво среща изкусително, модерно виолетово. Всичко зависи от стила – понякога тя е шокираща, друг път енигматична.

Стил: Къс бретон, благодарение на техниката с разделяне, прическата позволява разнообразни закачливи вариации – но бретонът винаги е в центъра на вниманието.