Alma Beauty Reboost

Усъвършенствана технология за подмладяване на кожата

Какво е Alma Beauty Reboost процедурата?

Като остаряваме, кожата ни губи блясъка си, появяват се бръчки и текстурата и тона на кожата стават неравни. Правилната грижа за кожата е от най-голямо значение за запазването на младостта и сиянието ѝ.

Alma Beauty Reboost е усъвършенствана технология за подмладяване на кожата, третирайки несъвършенствата на кожата за ефект, който се забелязва моментално.

The Reboost Kit

ALMA BEAUTY REBOOST

Alma Beauty Reboost използва мощни акустични трептения да подобри ефективността на цялостната терапия на кожата – от почистване и ексфолиране до прилагането и проникването на терапевтичните дерматолични съставки.

REBOOST излъчва акустични вълни от механичен натиск върху кожата. Това създава отблъскващ и привличащ ефект, ексфолация на кожата чрез премахване на мъртвите клетки и излишния себум. Акустичната вибрация също създава газообразни балончета в кожната бариера, който се разширяват и свиват. Това дезорганизира двуслойния липид, създавайки цепнатини и пори между 25-75 микрометра в диаметър и увеличава течливостта на липидите в роговия слой.

Повече течливост в суб-епидермалната тъкан позволява на локалните съставки да проникнат в кожата по-дълбоко и ефективно. Както хидрофобните, така и хидрофилните съединения се доставят ефективно до целевата дълбочина на тъканите и остават активни до 30 минути след нанасяне, за максимално ефективно възстановяване на кожата и естетично подобряване.

Третирането с REBOOST е лесно за прилагане, безопасно е при всеки тип кожа и може да се извършва целогодишно. Пациентите не изпитват дискомфорт, няма възстановителен период и се радват на незабавни и съвършени резултати.

PixelPen

PixelPen и идален за подобряване на резултатите от третиране на широк спектър от кожни индикации, като стягане на кожата и подмладяване, белези от акне, фини линии и бръчки и намаляване на размера на порите.

PixelPen

PixelPen е фракционно вибриращо микронийдълно устройство, което перфорира кожата преди третиране.

Тези перфорации, в комбинация с технологията за акустично налягане на REBOOST, позволяват максимално транс-епидермално доставяне на козметици и активни съставки в по-дълбоките слоеве на кожата.

Универсален, стерилизиран и сменящ се накрайник

5 степенна вибрация за различни кожни индикации

~2 мм множество игли от неръждаема стомана, които достигат до различна дълбочина в кожата в зависимост от настройките

YOUTH Box

Доставянето на серумите от YOUTH B(ox) никога не е било толкова лесно
с помощта на REBOOST.

YOUTH B(ox) серумите на Mimi Luzon

ALMA BEAUTY REBOOST се предлага с YOUTH B(ox) серумите на Mimi Luzon за оптимално поддържане на младостта на кожата.

YOUTH B(ox) съдържа специфични съставки, които са в основата на антиейдж процедурите. Всяка една от формулите е тествана през дълъг период от време, изпъквайки с невероятни ефекти за цялостно подобряване на състоянието на кожата в много кратък период от време.

100% PURE HYALURONIC ACID

CYBER C VITAMIN C SERUM

HGF YOUTH SERUm

COLLAGEN SYNTHESIZER

Alma Beauty Reboost

Цени

Апаратни процедури

Мезотерапия Alma Beauty Reboost лице60 лв.
Мезотерапия Alma Beauty Reboost лице + шия120 лв.
Мезотерапия Alma Beauty Derma Pen лице 120 лв.
Мезотерапия Alma Beauty Derma Pen лице + шия150 лв.

ЗАПАЗЕТЕ СВОЯ ЧАС

Запазете час за своя час за консултация при наш специалист още днес.

Scroll to Top