Колагенови стимулатори

Колагеновите стимулатори

Последно поколение революционни и патентовани технологии

Козметичен център Beauty предлага най-иновативните и безопасни продукти за стимулация на естествения синтез на колаген в кожата на лицето, последно поколение революционни и патентовани технологии за мечтаните резултати с висока безопасност.

Стареенето е резултат от взаимодействието на промените, настъпващи в кожата, еластичните връзки, мускулите, мастната тъкан, дори и в костите. Кожата губи колаген и еластин, губи еластичността си, намаляването на хиалуронова киселина прави кожата дехидратирана. Мастните депа намаляват, започват да увисват към долната част на лицето. Мускулите стават по – отпуснати и атрофирали.

Намаляването на колагена стартира в края на 20-те години на човек с 1,5 % на година. Колагенът е един от най-важните естествени структури на кожата, с чиято помощ се поддържа нейното стягане, еластичност и гъвкавост. С течение на времето, кожата постепенно губи способността си за естествено производство на колаген, което води до разпуснатост на кожата и образуване на бръчки и гънки по лицето.

Какво са колагеновите стимулатори?

Това са продукти, стимулиращи естествения синтез на колаген в кожата на лицето. Тези, с които работи Spectro IMA са напълно разтворима форма на биоразградим, биосъвместим, биорезорбируем, нетоксичен, напълно течен тип инжекционен продукт и без микрочастици.

Gouri – Премиум колагенов стимулатор

Gorgeous Gouri

Напълно разтворима форма на поликапролактон, биоразградим, биосъвместим, биорезорбируем, нетоксичен. Gouri е нов тип инжекционен продукт, който стимулира синтеза на колаген, намален поради стареенето на кожата, напълно течен тип инжекционен продукт и без микрочастици.

Патентованата технология на Gouri активира колагенезата чрез напълно разтворима активна и биоразградима полимерна технология, така преодолява много ограничения на съществуващите продукти. Стмулира фибробластите, неоколагенезата, подобрява еластичността на кожата и резултатът е лифтинг на лицето. Характеризира се с устойчивост и безопасност. Разпространява се естествено в цялата кожа на лицето.

Резултатът след Gouri е естествено дълготрайно и устойчиво подобрение и подмладяване на кожата.

Отличава се с висока безопасност, по-малка възможност за странични ефекти, благодарение на напълно разтворимата формула.

За най-добри резултати се препоръчват 3 процедури с интервал от 4 седмици като след 3тата процедура се извършват поддържащи процедури на 3-6 месеца, в зависимост от индивидуалния пациент

Gorgeous Gouri процедура - Beauty VT

Karisma – Иновативен биостимулатор

Иновативен биостимулатор, инжекционен мек био филър, стимулира по естествен начин регенерацията на кожата, подмладявайки извънклетъчния матрикс. Ефектът е дълготраен. Състои се изцяло от естествени съставки, напълно биосъвместим, стимулира регенеративната способност на кожата, безопасен, неалергичен.

Индикации: бърза корекция на несъвършенствата по кожата на лицето, дължащи се на процеса на стареене и загуба на обем, подходящ е и за дефиниране на контура на устни, структуриране на подкожна тъкан, запълване на белези от акне, малки посттравматични белези.

Състав: хиалуронова киселина с високо молекулно тегло, Рекомбиниран колаген с добавена R – полипептидна верига α1 и карбоксиметилцелулоза.

Синергия на формулата: увеличава производството на проколаген и C- пептид във фибробластите. Има мощен антиейдж ефект. Инхибира ензима, разграждащ хиалуроновата киселина и запазва ендогенната хиалуронова киселина. Осигурява хидратираща и възстановяваща функция в дълбочина

За максимален комфорт инжекционните процедури се прилагат след локална анестезия.

Може да се комбинира с ботулинов токсин. Процедурите с динамични филъри, лазерните терапии се отлагат с 1 месец отстояние.

Извършва се само след консулатция от лекар на козметичен център Beauty.

Karisma – Иновативен биостимулатор

Колагенови стимулатори

Какви са целите на процедурата?

Корекция на несъвършенствата

Запълване на белези от акне

Структуриране на подкожна тъкан

Дефиниране на контура на устни

Запълване на посттравматични белези

Колагенови стимулатори

Какви резултатите можете да очаквате?

Стмулира фибробластите и неоколагенезата. Подобрява еластичността на кожата и резултатът е лифтинг на лицето. Характеризира се с устойчивост и безопасност. Разпространява се естествено в цялата кожа на лицето.

Научете повече

Времетраене

30 мин.

Зони на прилагане

Лице, шия, ръце

Сезонност

Целогодишно

Ниво на болка

Ниско/умерено

Продължителност

до година

Цени

Скинбустери и Колагенови стимулатори

Скинбустер Теosyal Redensity 1 – 1 ml300 лв.
Скинбустер Теоsyal Redensity 1 – 3 ml600 лв.
Колагенов стимулатор Gouri540 лв.
Хибриден филър и колагенов стимулатор JuveLook цяло лице900 лв.
Хибриден филър и колагенов стимулатор Lenisna900 лв.
Колагенов стимулатор Karisma480 лв.

ЗАПАЗЕТЕ СВОЯ ЧАС

Запазете час за своя час за консултация при наш специалист още днес.

Scroll to Top