Gourgeous Gouri

Gourgeous Gouri

Какво е Gourgeous Gouri?

GOURI / Гури е нов вид инжекционен продукт, който позволява регенерирането на естествения колаген в кожата. Патентованата технология трансформира поликапролактона в изцяло течен тип, без наличието на микрочастици.

GOURI е новаторско решение против стареене за цялото лице, включващо единствената в света разтворима, биоразградима и биосъвместима PCL инжекционна форма. Не е филър с локализирано въздействие или временен скин бустър.

Разпределя се равномерно по цялото лице и насърчава естествения синтез на колаген в кожата, което помага на кожата ви да старее по-грациозно.

Gourgeous Gouri - процедура - Beauty VT

За компанията производител

DEXLEVO

Течният полимерен пълнител на компанията DEXLEVO е уникален сред пълнителите с това, че насърчава обновяването на колагена в кожата.

Съществуващите филъри също имат регенеративно въздействие върху колагена. Но тъй като са във формата на частици, те не могат да се инжектират равномерно в кожата.

В резултат на това тези пълнители са ограничени до локални области като назолабиалните гънки. DEXLEVO, от друга страна, надхвърля това ограничение.

Когато течна версия на високомолекулен компонент се инжектира в кожата, той може да се използва в различни региони чрез възстановяване на колагена около кожата и превръщането му в малки частици в кожата.

Кой е подходящ за GOURI?

Всеки, който се интересува от анти-стареене и чувства, че има обща загуба на обем на лицето, е подходящ за GOURI. Тъй като всеки има уникално състояние на кожата, моля, консултирайте се с лекар от Дерматологична клиника Дермавист преди да започнете процедурите.

Защо Gourgeous Gouri?

Предимства на процедурата

Колагенов стимулатор от най-високо качество

Подмладява кожата, насърчавайки неоколагенезата в цялото лице

Безопасен - без странични ефекти

PCL се предлага в напълно разтворима течна форма (поликапролактон)

Редуцира бръчките тип ”пачи крак” до 48%

Gouri придава дълготрайно подобрение на състоянието на кожата като я подмладява

ЗАПАЗЕТЕ СВОЯ ЧАС

Запазете час за своя час за консултация при наш специалист още днес.

Scroll to Top