Karisma

Karisma

Отвъд красотата и изкушението

Karisma е мек био филър, стимулиращ по естествен начин регенерацията на кожата, подобрявайки извънклетъчната ѝ стуктура. 

Гаранция за това са внимателно подбраните и прецизно калибрирани дози на съставките, резултат на дългогодишни проучвания и изследователски труд, позволяващ устойчив и дълготраен ефект.

Научете повече за Karisma

Иновативен биостимулатор за бърза корекция на несъвършенства

KARISMA е иновативен биостимулатор за бърза корекция на несъвършенства в зоните на кожата и лицето, дължащи се на процеса на стареене и съпътстващата загуба на обем. Подходящ е и за предефиниране контура на устните, при не добре структурирана подкожна тъкан, както и при запълване на посттравматични и/или малки хирургични белези.

НАТУРАЛЕН

Състои се изцяло от естествени съставки без използването на химически омрежващи агенти.​

БИОЛОГИЧЕН

Напълно биосъвместим, насърчаващ регенеративната способност на кожата.​

БЕЗОПАСЕН

Неалергичен, с естествен произход на съставките.

Синергия на формулата

Увеличава производството на проколаген тип I С-пептид във фибробластите. Тези видове пептиди подпомагат обвиването на проколагеновите молекули в тройна спирална структура в ендоплазмения ретикулум.

Има мощен антиейдж ефект: инхибира действието на ензима хиалуронидаза и запазва ендогенната хиалуронова киселина. Оставайки в тъканите, продължава своята хидратираща и възстановяваща функция в дълбочина.

Участва в създаването на благоприятна среда за пролиферацията и метаболизма на фибробластите.

ЗАПАЗЕТЕ СВОЯ ЧАС

Запазете час за своя час за консултация при наш специалист още днес.

Scroll to Top