Pixel CO2

Pixel CO2 Alma Lasers

Прецизно решение в областта на естетичната медицина

Pixel CO2 е лазерна платформа с високa мощност, която съчетава изключителна прецизност с иновация в областта на естетичната медицина. Тя е минимално инвазивно, ефективно решение за третиране на различни естетични проблеми, с минимален риск и отлични клинични резултати.

Pixel CO2 има опции за различна степен на аблация и термален ефект, постигайки прецизна аблация, вапоризация, инцизия, ексцизия и коагулация на меки тъкани. 

Посредством аблация слой по слой и проникване на различна дълбочина, системата гарантира висока прецизност и контрол, максимално ефективни процедури с минимален риск от увреждане на тъканите.

Комбинирането на CO2 лазер с трансепидермална доставка на активни съставки, чрез Аlma Impact™ модул, подобрява и удължава естетичните резултати.

Pixel CO2 апаратна процедура - Beauty VT

Защо Pixel CO2 Alma Lasers?

Предимства на процедурата

Резултати – висока прецизност и контрол на процедурата

Безопасност – минимален риск от странични ефекти

Бързина – кратки процедури

Кратък възстановителен период в сравнение с традиционните CO2 системи

Многофункционалност – различни накрайници и настройки на процедурите

Процедури

Pixel CO2 представлява цялостно, минимално инвазивно решение за:

Стрии

Белези и следи от акне

Ресърфейсинг на кожата

Избелване на кожата

Мелазма

Ремоделиране на кожата

Технологията

Прецизна kомпютризирана
CO2 лазерна система

Pixel CO2 представлява прецизна kомпютризирана CO2 лазерна система за разнообразни процедури за ресърфейсинг на кожата.

Използвайки светлинната енергия, излъчвана от карбондиоксидния лазер, Pixel CO2 лазерът прониква дълбоко в дермиса чрез 10,6 µm термaлни микроканали, създавайки целеви аблативни и топлинни ефекти, като запазва околната тъкан невредима.

Енергията на лазера се доставя до целевата тъкан чрез холографска леща, която пикселизира лъча до 7, 49 или 81 микроскопични лъча или пиксели, организирани в различни аблационни схеми.

Тези увредени области с размер на пиксел задействат оздравителен процес, който укрепва колагена и стимулира синтез на нов, което напълно подмладява третираната зона.

Pixel CO2 апаратна процедура - Beauty VT
Pixel CO2 апаратна процедура - Beauty VT

Перфектен контрол при изрязване и коагулация

CO2 лазерът е добре познат с разнообразните си и безопасни приложения в областта на медицинската естетика, дължащи се на контролирана дълбочина на проникване и допълнителен термален ефект.

При третиране на деликатни области, Pixel CO2 комбинира рязане и коагулация в една настройка. Двата режима работят в синхрон, което позволява на специалистите да изпълняват и двете действия, без да се налага да сменят накрайници по време на процедурите.

В режим “рязане” (аблация), пулсът излъчва висока пикова мощност, което води до моментална аблация на тъкан до дермо-епидермалната граница. В режим “коагулация” (термален), пулсът излъчва умерена мощност, доставяйки топлина отвъд дермо-епидермалната граница, предизвиквайки свиване на кръвоносните съдове и тъкани.

Тази функционалност на CO2 лазера позволява на лекарите да постигнат оптимални резултати с по- кратки процедури, минимално кървене и без дълъг възстановителен период за пациента.

IMPACT™

Приложението на CO2 лазер гарантира високоефективни процедури при различни индикации. В комбинация с трансепидермална доставка на активни съставки се постигат още по-забележителни и дълготрайни резултати.

Модулът IMPACT™ на Alma е решение за преодоляване на кожната бариера и доставка на активни съставки отвъд дермоепидермалната граница. След контролирана аблация на кожата с фракционен CO2 лазер се прилага модулът IMPACT™ за доставка на локални активни съставки през микроканали.

Акустичните вибрации създават ефект на привличане и отблъскване вътре в каналите, освобождавайки натрупаната вътреклетъчната течност и позволявайки на активните съставки да достигнат желаната дълбочина на целевата тъкан. Хистологични изследвания, извършени след прилагане на технологията IMPACT, доказват ефикасността на проникване на активните съставки в по-дълбоките слоеве на кожата.

Синергията между фракционната аблация и IMPACT™ технологията представлява комплексно решение за максимално ефективно възстановяване на кожата и естетично подобрение.

Апликатори

Pixel CO2 е единственият CO2 лазер, който предлага множество терапевтични опции

Pixel CO2 Roller - Pixel CO2 апаратна процедура - Beauty VT

Pixel CO2 Roller

Pixel CO2 Roller е апликатор без аналог, чрез който се доставя по-голяма енергия за по- кратко време. Всеки пас последователно и точно доставя един ред от 7 пиксела на милиметър разстояние. Тази конфигурация от 7 пиксела ускорява времето на процедурата, концентрира мощността на лазера в по-малка площ за по-дълбоко проникване, като гарантира аблация с по-голяма мощност и значително по-добри резултати.

LiteScan - Pixel CO2 апаратна процедура - Beauty VT

LiteScan

LiteScan е най-модерният лазерен скенер в индустрията, осъществяващ фракционна аблация с множество размери и модели на сканиране. Той оптимизира ефективността на процедурата чрез автоматично задаване на параметрите на лазера за всяка индикация. LiteScan предлага и пълен контрол на продължителността на работа на лазера, вид и сила на мощността във всяка точка от таргетираната зона, оптимизирайки лекарския контрол за постигане на отлични резултати при пациентите.

Impact Module - Pixel CO2 апаратна процедура - Beauty VT

IMPACT

Модулът IMPACT, в комбинация с фракционно аблативния CO2 лазер, улеснява преноса на активни съставки до дермиса. Той успешно извършва трансепидермална доставка, което позволява на активните терапевтични съставки да достигнат съответната дълбочина на целевата тъкан, където техните регенеративни свойства са най-ефективни.

ЗАПАЗЕТЕ СВОЯ ЧАС

Запазете час за своя час за консултация при наш специалист още днес.

Scroll to Top